Om oss

Välkomna till oss på Amazing Event Stockholm AB (AES som förkortning) där vi är en helhetsleverantör av alla möjliga festartiklar och festdekorationer för ett lyckat event.

Både privatpersoner och företag vänder sig till vårt eventbolag för att beställa festartiklar som passar utmärkt till barnkalas, temafester, företagsevent eller födelsedagsfester.

Vi grundade Amazing Event Stockholm AB under sommaren 2017 och hjälp ett flertal kunder med deras festplanering i Stockholm.

personalen-på-temafest

Eventbolag i Stockholm hjälper privatpersoner och företag

Trots att vi är ett relativt nystartat eventbolag så är vi stolta över att vårt hårda arbete har lett till ett flertal bokningar från både privatpersoner och företag som efterfrågar vår professionella service.

Då vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter så finns det inget som vi inte kan hjälpa dig med.

Det du kan tänkas behöva har vi i vårt sortiment, så att ditt event eller temafest blir en succé.

  • Hoppborg, ljud & ljus, bemanning
  • Partytält, scener, artister & DJs
  • Kock, festartiklar, ståbord och stolar

Kontakta oss för ett lyckat event

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om vårt eventbolag, vårt breda sortiment eller hur vi kan hjälpa dig skapa ett lyckat event.

Då vi är verksamma i Stockholm har vi möjlighet att leverera alla våra produkter direkt till dig, men du kan självklart beställa festartiklar online om du bor på annan ort.

Vi finns här för att svara på alla dina frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!