festartiklar-för-en-lyckad-temafest-flamingo-till-poolparty

Festartiklar

Oavsett vad för temafest du vill anordna och för vilken anledning så har vi festartiklarna för dig.

Våra festartiklar gör temafesten komplett

En temafest är ett utmärkt när det vankas födelsedagsfest, barnkalas eller firmafest, och det blir extra kul när man får alla detaljerna på plats.

Ingen fest är komplett utan ett tydligt tema som genomsyrar hela kvällen. Man kan gå all in med ett festtema med maskerad, festdekoration och hela kittet, eller låta det synas lite diskret via exempelvis temat för maten eller bordsdukningen.

Det fantastiska med att vara värd för en fest är att det är du som bestämmer, och vi finns med dig genom hela planeringsfasen så att vi kan leverera rätt festartiklar till din temafest.

Vi har olika festartiklar att hyra ut, bland annat:

  • Hoppborg
  • Bumperballs
  • Glas, bord och stolar
  • Ljud & ljus

Festartiklar och festdekoration utifrån dina önskemål

Vi brukar säga att det är de små detaljerna som gör det stora hela på en temafest, därför har vi ett brett utbud av festartiklar och festdekorationer som ser till att knyta ihop säcken.

Tänk att det ska finnas en röd tråd genom allt, där var sak har sin plats och där allting samarbetar för att skapa en temafest med en helhet.

Vi anpassar dekoren efter din fest eller event

När du kommer i kontakt med oss är vi noga med att lyssna på dina behov och önskemål för temafesten, så att vi kan föreslå festartiklar som passar festtemat och din angivna budget.

Inget projekt är för stort eller för litet för oss, vi har erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med deras fester och leverera festartiklar i Stockholm som passar små och större festligheter.

Vi erbjuder festartiklar online till hela Sverige, men för dig som bor i Stockholm kan vi ansvara för utkörning, montering och nedmontering av dina beställda festartiklar, till en extra kostnad.

Professionell service med festprodukter till fast pris

Vi är ett eventbolag som väljer att se helheten och de möjligheter som finns att leverera förstklassig och professionell service.

Vi älskar fest, speciellt temafester där vi får sätta kreativiteten på prov och uppfylla specifika önskemål.

Har du frågor eller funderingar kring alla våra olika festartiklar, våra priser eller vilka produkter som kommer passa just din temafest är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Beställ roliga, fina & rätt festartiklar till din temafest från oss till ett bra pris