temafest-för-nästa-företagsevent

Företagsevent

När det är dags att beställa festartiklar och festdekorationer till företagseventet ska du vända dig till oss för att fixa detaljerna som gör temafesten komplett.

Teambuildning, kick-off och temafest för dina anställda

Med en temafest blir det både enkelt att planera ett företagsevent och det blir dessutom roligare när man ser en tydlig röd tråd genom hela festen.

Om du vill göra något kul för dina anställda, som en inspirerande kick-off, lärorik teambuilding eller slå till med en storslagen fest för att fira månadsslutet så ska du garanterat arrangera en temafest. Inte nog med att det kan väcka ett engagemang hos dina medarbetare att kanske våga sätta på sig en utklädnad festen till ära, men själva festplaneringen blir så mycket enklare för dig.

dj-på-företagsevent-temafest

Vi rekommenderar att välja en temafest baserad på månaden eller årstiden för att ge dina anställda den rätta känslan när du skickar ut inbjudan, men det är såklart kul att välja vilket festtema man vill. Det viktigaste är att man har kul och skapar samhörighet.

Minnesvärt, lärorikt och tävlingsinstinkt

Receptet för ett lyckat företagsevent är att kombinera lärande, roliga aktiviteter, teambuilding och att väcka ett engagemang. Då ska du beställa roliga aktiviteter från oss som får dina anställda att tillsammans lösa uppgifter samtidigt som de har roligt.

Glöm inte bort att väcka tävlingsinstinkten hos dina anställda då det är i dessa situationer som bra idéer kommer till ytan, man samarbetar bättre och kommer närmare varandra. Det är ändå det som är grunden till ett bra företagsevent; att skapa samhörighet, bjuda på skratt och låta dina anställda tillsammans engagera sig i en och samma uppgift.

Vi har hjälpt ett flertal företag arrangera och skapa lyckade företagsevent där våra festartiklar och uppblåsbara aktiviteter varit i centrum för dagen.

Roliga aktiviteter för ett lyckat företagsevent

Som eventbolag får vi ofta frågan vilka som är de mest populära aktiviteterna på ett företagsevent och tack vare feedback från våra kunder och av erfarenhet kan vi erbjuda det bästa till dig.

När vi hjälper företag med deras temafest och företagsevent är vårt mål att produkterna ska bidra till samhörighet, väcka tävlingsinstinkten och mycket skratt.

Kontaktar du oss kan vi bland annat leverera:

  • Uppblåsbara sumodräkter
  • Mekanisk tjur
  • Partytält
  • Bumperballs

Läs mer om våra festartiklar här!

Komplett eventbolag för dina behov

Vi känner oss stolta över att kunna erbjuda företag en komplett lösning när det är dags att arrangera temafest i Stockholm. Vi levererar förstklassig service, professionellt bemötande och erbjuder produkter av högsta kvalité.

Vi erbjuder fast pris på våra produkter och för en extra kostnad kan vi dessutom erbjuda utkörning, montering och nedmontering av beställda produkter.

Vi finns tillgängliga för att svara på alla eventuella frågor du kan tänkas ha, och du når oss enklast via vårt kontaktformulär.

Med vår hjälp blir ditt företagsevent en lyckad tillställning med skratt och lärande.